Hallo jongelui,

Elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19:30 uur staat de deur van ‘De Zolder’ open voor de jeugd. Ben je 12 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom op de vrijdagavond.  Vanaf 15 jaar ben je van harte welkom op de zaterdagavond.

We beginnen de avond met iets te drinken en gezellig kletsen. Daarna volgt een activiteit, bijvoorbeeld een spel of speurtocht. Eén keer per maand staat er ook een uitje op het programma, zoals schaatsen, bowlen of schieten. Natuurlijk staan we ook altijd open voor jullie eigen ideeën. Daarnaast wordt ieder jaar kamp georganiseerd, waarbij we met elkaar een aantal dagen weg hopen te gaan.

Ben je niet zo actief, houd je niet zo van spelletjes, maar zit je liever lekker op de bank te praten? Ook dan is ‘De Schakel’ iets voor jou, want daar is genoeg ruimte voor op onze ‘open avond’.

Aan het eind van de avond overdenken we een gedeelte uit de Bijbel. Dit doen we meestal aan de hand van thema’s. Dat kunnen vaststaande onderwerpen zijn, maar er komen ook actuele thema’s aan bod. Er is alle ruimte voor het stellen van je vragen.

We proberen de vrijdagavond rond 21:30 uur en de zaterdagavond rond 22:00 uur af te sluiten. We hopen alle oude bekenden weer te zien en als je nog nooit geweest bent, moet je gewoon eens komen kijken en je vrienden en vriendinnen meebrengen. Groetjes, de leiding