Elke vrijdag- en zaterdagavond staat de deur van ‘De zolder’ open voor de jeugd. Ben je 12 jaar of ouder; dan ben je van harte welkom op de vrijdagavond. Ben je 15 jaar of ouder dan ben je van harte welkom op de zaterdagavond.

Meestal beginnen we de avond met wat drinken en gezellig kletsen en dan vervolgt er een activiteit. Dat kan een spel zijn of een speurtocht, maar er staat ook ongeveer één keer in de maand een ‘uitje’ op het programma, zoals schaatsen, bowlen, schieten en noem maar op. Natuurlijk staan we ook altijd open voor jullie eigen ideeën.

Ben je niet zo actief, houd je niet zo van spelletjes, zit je liever lekker op de bank om te praten. Ook dan is ‘De Schakel’ iets voor jou, want daar is genoeg ruimte voor op onze ‘open avond’. Ook het jaarlijks terugkerende kamp in de meivakantie is erg leuk en gezellig.

Aan het eind van de avond overdenken we een gedeelte uit de Bijbel. Dit doen we meestal aan de hand van thema’s. Dat kunnen vaststaande onderwerpen zijn, maar er komen ook actuele thema’s aan bod. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van je vragen.

We proberen de vrijdagavond rond 21.30 uur en de zaterdagavond rond 22.00 uur af te sluiten. We hopen alle oude bekenden weer te zien en als je nog nooit geweest bent, moet je gewoon eens komen kijken en je vrienden en vriendinnen meebrengen.

Groetjes, de leiding