Jeugdverening ‘De Schakel’

Elke zaterdagavond van 19.30 uur staan de deuren van ‘De Zolder‘open voor de jeugd. Ben je 12 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom! Meestal beginnen we de avond met wat drinken en gezellig kletsen en dan volgt er een activiteit. Dat kan een spel zij of een speurtocht, maar er staat ook ongeveer één keer in de maand een uitje op het programma, zoals schaatsen, bowlen, schieten en noem maar op. Natuurlijk staan we ook altijd open voor jullie eigen ideeën.                                                           Ben je niet zo actief, hou je niet zo van spelletjes, maar zit je liever lekker op de bank te praten? Ook dan ‘De Schakel’ iets voor jou, want daar is genoeg ruimte voor op onze open avond.

Aan het eind van de avond overdenken we een gedeelte uit de BIjbel. Dit doen we meestal aan de hand van thema’s. Dat kunnen vaststaande onderwerpen zijn, maar er komen ook hele actuele thema’s aan bod. Denk bijvoorbeeld aan Facebook of Het milieu. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van je vragen.                                   De avonden zijn meestal rond 22.30 uur afgelopen.

We hopen oude bekenden weer te zien en als je nog nooit geweest bent, moet je gewoon eens komen kijken en je vrienden en vriendinnen meebrengen.
Zie ook onze site  http://www.deschakel.blogspot.com/
Groetjes, de Leiding.